top of page
Wood Panel

VÅRA LOPP

Träflasklöpet erbjuder en bana åt alla oavsett ålder och ambition. Utmana dina kompisar i klassen eller fotbollslaget i en av ungdomsdistanserna. Som motionär kan du springa genom vackra Sundborn och njuta av naturen. Eller varför inte utmana dig själv på 9 km eller långa banan på 18 km. 

Info_rabatt.png

Vi har precis förlängt tiden för online anmälningar till fredag 8/9. Passa på att anmäla dig i tid, så slipper du kö och förhöjda startavgifter på tävlingsdagen och kan istället fokusera på ditt lopp.

Barn som är medlemmar i Sundborns GoiF erbjuder vi gratis startplats på 900m eller i en av ungdomsdistanserna. En rabattkod kommer att skickas ut per e-mail till alla medlemmar som ni kan använda vid anmälan.

KLICKA PÅ RESPEKTIVE LOPP FÖR ATT FÅ MER INFORMATION.

Wood Panel

Loppet för våra yngsta

Här handlar det om att få barnen ut i naturen, att springa och röra på sig, inte så mycket om tävling och tidtagning. Alla barn får ett litet pris och möjligheten att springa sin första runda i Träflasklöpet. Banan är på 900m och går ut en bit i skogen för att sedan återvända in mot mål.

Löpare 900 m
Träflasklöpet start barnklass
Wood Panel
2km.png

Flickor & pojkar 12 år

Den här banan duger fint som första löptävling på en lite längre distans. Ta med dina klasskompisar, spring och njut av naturen och skogen. 

Naturligtvis finns det fina priser att vinna för de första 3 i klassen. 

Wood Panel
3,5km.png

Ungdomsklass 14 år

3,5 km för ungdomarna är redan en distans där det gäller att disponera loppet och inte gå ut för hårt för att orka hela rundan.

 

Banan går på mjukt underlag i skogen med en del backar, samma varv som skidspåret på vintern. 

Ett perfekt tillfälle att utmana sina kompisar i fotbollslaget. 

Träflasklöpet innan start
Träflasklöpet starten
Wood Panel
5,5km.png

Ungdomsklass 16 år

Motionsklass VUXEN

5,5 km är den längsta banan för ungdomarna 16 år. Här springer man längs med vattnet vid Toftan, förbi kyrkan, genom byn, passerar Carl Larsson Gården och springer sedan tillbaka via ängarna. 

 

Samma distans erbjuds även som motionsklass för vuxna. 

Wood Panel
9km.png

Tävlingsklass K/M

Välkommen till den korta av våra tävlingsdistanser på nästan 1 mil som erbjuder växlande terräng genom skogen, över grusvägar och lite asfalt där banan går genom byn.

Man passerar även här kyrkan, Carl Larsson Gården och springer längs med sjön. 

Träflaskor
Träflasklöpet prisutdelning
Wood Panel
18km.png

Tävlingsklass K/M

18 km är vår långa distans som går på samma bana som 9 km slingan, fast man springer 2 varv med vätskestationer vid kyrkan och vid varvning genom start och målområdet. 

Ett perfekt lopp som förberedelse till Lidingöloppet.

bottom of page